kennel  Cheenik´s
alaskan malamute & grönlandshund


Valparna är 4 veckor

2019-05-19

Igår fick valparna flytta ut till hundgården, vilket dom tyckte var riktigt skoj. Ofta så blir valpar lite försiktiga eftersom det är mycket nya dofter, många konstiga och höga ljud från dom andra hundarna som är där, som tycker det är jättespännande med små nykomlingar, men dessa valpar är så trygga och framåt så dom tyckte tyckte det var jättespännande med dom stora grannarna i hundgården bredvid.
Det är full fart på dom och det blir mycket mys och lek i trädgården med dom. Jag tar många bilder men är dålig på att lägga ut dom, så om ni är nyfikna och vill se fler bilder så hör av er.
Jag lägger ju ut fler på Instagram än här, så jag hoppas ni fäljer oss där.
Det är en helt underbar kull och alla är så trevliga och fina. Dom flesta är ganska lika i sättet än så länge, det är bara tik nr 2 och tik nr 3 som busar även låter lite när dom leker och lägger ner syskonet på ryggen.

Vi har bestämt oss för vilken tik vi spara, så det känns skönt.
Nu ligger 4-veckorsbilder ute på deras egna sida, men så svårt att ta rättvisa bilder på dom, som alltid. Det är alltid lättare att ta dom när dom leker i trädgården. Jag lägger ut ett gäng bilder på Instagram imorgon också.