kennel  Cheenik´s
alaskan malamute & grönlandshund

Fyra tikar och sex hanar föddes den 4 april 2021.

Cheenik's Redwood Chappa
och
Action Jackson of Kiyara's Wolf Pak
(han kommer från Tyskland men bor här i Sverige och ägs av Cahppes kennel) 

 En MYCKET spännande kombination där vi förväntar oss valpar med mycket bra dragvilja
och ett fantastiskt temperament.

 


Chappa är en kraftig tik med mycket bra benstomme. Har ett härligt temperament, är alert och nyfiken med en härlig energi. Hon är en väldigt duktig ledarhund med bra psyke och bra fokus framåt. Hon jobbar bra på andra positioner i spannet också men trivs bäst längst fram så hon får bestämma farten med sitt starka driv. Hon går också väldigt bra som ensamhund, framför skidor med pulka, liten släde och cykel.

Jackson är en väldigt lättsam och otroligt snäll hane som älskar och avgudar dom andra hanarna i flocken och bor tillsammans med flera av hanarna på kenneln. Finns ingen aggression över huvud taget, han älskar verkligen alla. Han är en mycket bra draghund liksom sina föräldrar. Han har 1:a pris i DP 60 och har sprungit Vildmarksracet 2018. Han kommer från kennel Kiayra's Wolf Pak i Tyskland.

Valparnas stamtavla ser du genom att klicka på länken här Valparnas stamtavla men det saknas bilder där på Jackson's fina föräldrar och för att se dom så gå in på deras kennelsida Kiyara's Wolf Pak