kennel  Cheenik´s
alaskan malamute & grönlandshund


Cheya och Chappa

2016-12-25

Då dom andra hundarna får sin motion genom att dra husse på träningsvagnen ett par mil idag så får Cheya och Chappa sin dagliga skogspromenad och idag har vi sällskap av min son. Gofika i ryggsäcken och underbar skogsluft med lek och bus. 

Cheya är så kärleksfull, hon vill ha full koll på lilla Chappa så att hon klarar sig i alla situationer. Minns tillbaka när Cheya bara var 6-7 månader gammal och ofta var ute och lekte med valpkullen vi hade då (Mirakel-kullen) Hon var så otroligt omhändertagande, hade full koll på alla åtta valparna när dom sprang runt och lekte och gick på upptäcksfärd och hon vallade alltid in dom åt oss. Minns en gång då det var en valp som inte lyckades komma över en stock som låg på ängen, som satt på andra sidan och pep för att han inte kom över och Cheya sprang tillbaka till honom, hoppade över, nosade på honom och hoppade över stocken igen, mot oss. Hon vände sig om och tittade på valpen som fortfarande satt kvar, hon hoppade tillbaka över stocken igen till valpen och hoppade sen över igen på vår sida, liksom för att visa honom hur han skulle göra. Cheya stod och väntade på honom och han lyckades ta sig över! Redan då sa vi att hon skulle bli en superbra mamma och det kommer hon garanterat att bli.

Nästan alla bilderna blev suddiga idag, vet inte vad jag gör för fel, men ett par skapliga blev det iaf. Tog ju bilder för att visa att Cheyas mage börjat växa, men supersuddigt. Får ta nya imorgon.

God fortsättning på julen önskar vi er alla!