kennel  Cheenik´s
alaskan malamute & grönlandshund

Valpar födda den 17 augusti mellan
Cheenik's Red Minhja och Cahppes Smoke Of Northern Sky "Chogan"


Minhja HD:A ED:0 Ögon:fri PN:fri
Chogan HD:B ED:0 Ögon:fri PN:fri

Valparnas stamtavla

En väldigt spännande parning med en väldigt spännande stamtavla, valpar som vi tror blir kanonfina draghundar med mycket bra mentalitet och stor chans till ledarhundsegenskaper. 
Chogan är en supertrevlig kille med härligt temperament, självständig, trygg och cool och som inte bryr sig om andra hanhundar. Han är en väldigt duktig ledarhund, liksom sin pappa. Chogan har sprungit Vildmarksracet, Beaver Trap Trail och DP60 i ledarposition med mycket bra resultat. Hans pappa är White Fang Inditarod, en väldigt kraftfull och ståtlig hane och som har varit kennel Cahppes bästa ledarhund genom tiderna.  

Minhja är en väldigt lättsam tik som sprungit en hel del som ledarhund i vårt spann. Hon gör ett väldigt bra jobb på alla positioner, hon har dock inte sprungit som wheeldog. Hon är mjuk, lyhörd, tillgiven med en superbra mentalitet och som går bra ihop med alla våra tikar. Energisk i spannet, annars är hon lugn och avslappnad. Hennes pappa, Noatak´s Viking Röde Orm Du Seqi, har sprungit många långlopp, både som ledarhund och på andra positioner. 

 

Är du intresserad så maila mig gärna som första kontakt på cheeniks@live.com